Grundejerforeningen Thyrashøj

Dialog grundejerne imellem

Skrevet af Britta Busch, d. 03-06-2013

Svar til Helle Andersen. Grunden til at dokumenterne ikke kan åbnes, skyldes at tidligere brstyrelsesmedlem Claus Bøhm har flyttet dokumenterne til eget dokumentarkiv på Skye, som kun Claus kan åbne. Jeg har i dag bedt Claus om at genåbne dokumenterne, så grundejerne igen har mulighed for at læse dokumenterne i kloak/vejsagen, som desværre endnu ikke er afklaret. Venligst Britta Busch.

Skrevet af Helle Andersen, d. 01-06-2013

Så blev det Juni og dagen for afgørelsen om Marksvingets højde og belægning er rykket nærmere . Jeg gælder mig til at læse hvad svar bestyrelsen får og hvilken konsekvens det har for os på vejen.
PS: Hvorfor kan dokumenterne under "Kloak" ikke åbnes?

E-mail:

Skrevet af Britta Busch, d. 15-05-2013

Til alle grundejere i Thyrashøj Grundejerforening.
Jeg vil her gerne sige tak for valget som formand. Det havde jeg ikke lige tænkt, men er nu glad for valget, og til alles orientering har vi nu haft 2 betyrelsesmøder, hvor vi har fordelt opgaverne, da der er rigtigt meget som vi skal have sat os ind i. Blandt andet foreningens hjemmeside, som skal opdateres. Vi har nu fået et log ind og der bliver arbejdet på sagen, så i grundejere kan følge med i betyrelsens arbejde. Jeg vil også benytte lejligheden her til og sige TAK til den " Gamle bestyrelse " for deres store arbejdeindsats i deres bestyrelesperiode.

På egne vegne.

Formand.
Britta Busch.
Marksvinget 3.

Skrevet af Helle Andersen, d. 06-05-2013

Velkommen til den nye bestyrelse i grundejerforeningen . Kærlighed og Glæde var deres "kampråb" som de blev valgt ind på. Jeg glæder mig til at se hvad Britta , Henrik ,Lykke , Lonnie og Lars kan finde på af gode tiltag. Held og Lykke herfra . Med Venlig Hilsen Helle , Marksvinget 7

E-mail: