Grundejerforeningen Thyrashøj

Dialog grundejerne imellem

Skrevet af Tina Andersen, d. 17-02-2019

Indkaldelse til ordinær generalforsamling samt frokost i Thyrashøj Grundejerforening søndag d. 24. marts 2019 kl. 11:00 i Rejsestalden, Hovedgaden 29A i Jægerspris

Det er tid til en ny generalforsamling i vores forening. Dagsorden findes nedenfor og byder blandt andet, igen i år, på forslag til vedtægtsændringer, forslag fra bestyrelsen om kontingentnedsættelse og en præsentation af arbejdet angående Svanemosevej.
Der er modtaget forslag fra 2 af foreningens medlemmer. Forslagene er vedlagt.
Der vil efter generalforsamlingen blive serveret frokost, øl og vand. Af hensyn til bestilling af forplejning beder vi om en tilbagemelding på deltagelse senest d. 18-03-2018 på mail: kkolkur@gmail.com.
Vi håber, at I vil møde talstærkt op og nyde dagen i selskab med jeres naboer.
Mvh
Bestyrelsen
Erik, Ketty, Dan, Kenny og Tina

Skrevet af Morten Mathiesen, d. 10-02-2019

afsnit 1 (da bloggen ikke kan tage det samlet)…...
Jeg har nu gennem længere tid været generet af katte. Jeg oplever at det vilde dyreliv forsvinder for øjnene af mig, og det mener jeg at vi alle har ansvaret for. Vi bør passe på vores natur og på vores dyreliv i naturen.
Jeg vælger at står åbent frem med min bekymring.
Jeg har haft skrevet på grundejerforeningens blog, jeg har lagt informationsbrev i naboens postkasse omkring lovgivning for katte hold, ligesom jeg fuldt synligt har sat en kattefælde op. Dette er gjort for at gøre opmærksom på at jeg mener det alvorligt.
Til orientering vil den stå ubrugt på min grund i ca. 1 måned, i min optik længe nok til at I kan tage jeres forholdsregler. Så efter 1.3.19 vil fælden blive taget i brug, og evt. indfangede katte vil blive fjernet fra min grund, helt i overensstemmelse med reglerne.

Skrevet af Morten Mathiesen, d. 10-02-2019

afsnit 2
Jeg følger helt og aldeles lovgivningen på området, se under linket ¨GENERET AF KAT PÅ DIN GRUND¨ skrevet af advokatfirmaet Advodan.
Når jeg er ude at gå tur, hvilket jeg nyder, møder jeg flere som er af samme mening som mig. De vælger at sige det til mig, men står ikke frem med deres holdning.
Jeg er endvidere bekendt med flere i min omgangskreds som både har indekatte og katte i indhegning. Jeg mener at I tager et aktivt valg, når I lader dem løbe frit.

Sidst men ikke mindst, så har der været nogen inde på min grund da jeg ikke var hjemme, for at ¨REJSE¨ kattefælden op - Såfremt dette sker igen, vil jeg sætte kamera op ved fælden, og vedkommende vil blive politianmeldt.

Skrevet af Morten Mathiesen, d. 10-02-2019

Der er problemer med bloggen

Skrevet af Anne Brieghel- Müller, d. 10-11-2018

Ja, Morten, jeg kan godt følge dig, men måske overdriver du lidt, eller også er du særligt hårdt plaget af hunde og katte og høns. Jeg har i hvert fald rigeligt besøg af fasaner og rådyr. Mht. til håndhævelse af vedtægter, som du efterlyser, så synes jeg, at det ville være en oplagt opgave for bestyrelsen at påpege overfor ejeren, hvis vedtægterne ikke respekteres, uanset om disse er tinglyst, fordi det så bliver neutralt og dermed ikke fører til personlige nabokonflikter, som de fleste af os jo er bange for, så det vil jeg hermed gerne lægge ud til diskussion---uden dog helt at vide , om det foregår i forvejen, men bare ikke respekteres.
Men derudover: Tiderne ændrer sig jo, og meget må vi ældre efterhånden acceptere, om end modvilligt, ikke mindst udstykningen af vores skønne naturområder, og i den forbindelse vil jeg gerne opfordre til, at vi alle melder os ind i "Foreningen til bevarelse af historiske og naturmæssige værdier på toppen ved Kignæsbakken", det koster kun 20 kr.
(www.kignaesbakken.dk)
Selv har jeg boet i området her i 45 år, først på Jerichausvej.
Men tak for dit indlæg, lad os få flere af den slags.
Anne, Marksvinget 6

Skrevet af Morten ulrik Mathiesen , d. 02-09-2018

katte dræber fugle.Dette er et link

Skrevet af Morten Ulrik Mathiesen, d. 01-09-2018

Stof til eftertanke

For ca 30 år siden købte jeg ”det lille hus i skoven”, et hus som lå midt i den mørke skov.
Årsagen til købet var, den ubeskrivelige fred og ro samt det vidunderlige dyreliv ,som udfoldede sig for øjnene af en fra morgen til aften.
Dem af Jer, som har boet her i mange år , kender til - at tidligere beboere har gjort alt for at værne om naturen og alt for at håndhæve de vedtægter som desværre ikke blev tinglyst.
I rigtig mange år undgik vi at beboere satte hegn, lys og flagstænger op.
Alle udviste hensyntagen til sine naboer og kørte meget forsigtigt og passede på veje og stier.
Der var ikke løse hunde, katte eller høns.
Rådyr, fasaner og pindsvin tittede frem i skumringen og ugler og flagermus var en naturlig del af dyrelivet.
I dag er området omkring vores grundejerforening omgivet af helårs- og andelsboliger, og senest er Harders udstykning kommet til, hvilket også har medført en øget trafik på vore grusveje.
Når jeg vågner i dag, hører jeg ingen fuglekvidren, men en masse hunde som gøer om kap.
Jeg får ikke længere mulighed for at følge fuglene fra deres kurmageri til deres rede byggeri, og ikke mindst skal jeg undvære at følge de unger der flyver fra reden på usikre vinger.
Jeg ser ud i haven som ikke længere overrasker mig, men som alene invaderes af andres hunde, katte og høns som helt invaderer ”min” grund. Og det værste er at jeg ikke kan gøre noget, selv om jeg selv har fravalgt disse dyr. Jeg er bare nødsaget til at leve med ”deres” efterladenskaber.
Mark- og Vejfredningsloven blev desværre ændret 1. juli 2014, hvilket indebærer at hunde og katte beskyttes på bekostning af vores ellers så rige dyreliv.
Jeg føler, at både jeg/I og vores efterfølgere er blevet fattigere.

Skrevet af Lykke, d. 13-03-2018

Indkaldelse til ordinær generalforsamling samt middag i Thyrashøj Grundejerforening torsdag d 19 april kl 18.00 i Cafe Kignæs i Jægerspris.
 
Det er tid til en ny generalforsamling i vores forening. Dagsorden findes på bagsiden og byder blandt andet, igen i år, på vedtægtsændringer.
Der er ikke modtaget forslag fra foreningens medlemmer.
Der vil i løbet af general forsamlingen blive serveret middag, samt øl vin og vand. Af hensyn til bestilling af middagen beder vi om en tilbagemelding på deltagelse senest den 11/4 2018 på mail jkan@c.dk
Vi håber, at I vil møde talstærkt op og nyde aftenen i selskab med jeres naboer.
 
M.v.h.
Bestyrelsen
Helle, Tina, Lykke, Kenny, Julie

 

Skrevet af Helle Andersen, d. 24-02-2018

GENERALFORSAMLING DEN 11. MARTS 2018 UDSKUDT
Vi beklager at meddele den ordinære generalforsamling den 11. marts 2018 er udskudt til ny dato, formentlig i slut april.
Vi sender ny indkaldelse samt opdatere hjemmesiden, thyrashøj.dk når vi har en ny dato for den ordinære generalforsamling.
Mvh
Bestyrelsen, Thyrashøj

E-mail:

Skrevet af Helle Andersen, d. 24-02-2018

Fejl i invitationen til
Thyrashøj Generalforsamling d 11-3-2018

Vi mødes i Cafe Kiknæs kl 11

E-mail:

Skrevet af Ketty Kolkur, d. 28-09-2017

Jeg har observeret en død rotte på vejen Fyrrekrogen ud for nr. 1. Rotten er tilsyneladende blevet kørt over, da den var på vej ned ad vejen.
Jeg har anmeldt det til kommunens rottefænger d.d.
Venlig hilsen
Ketty

Skrevet af Claus, d. 22-09-2017

Herligt ligger bestyrelsen så formandens beretning fra 2016 på igen?
Mangler "Generalforsamling i Thyrashøj Grundejerforening den 17. januar 2016 i Rejsestalden Jægerspris fra kl. 11.00"

Skrevet af Helle Andersen, d. 20-09-2017

Så er dokumenterne på plads igen .
Og vi har ændret vores log ind så vi er sikker på at der ikke kan redigeres af andre end den siddende bestyrelse.
MVH
Bestyrelsen

E-mail:

Skrevet af Claus, d. 18-09-2017

Efterlyses : Formandens beretning fra Generalforsamling i Thyrashøj Grundejerforening den 17. januar 2016 i Rejsestalden Jægerspris fra kl. 11.00 er desværre blevet slettet fra hjemmesiden.

Hvis du stadig har den liggende må du gerne sende en kopi til marksvinget10@gmail.com så bliver den lagt på hjemmesiden igen.

Skrevet af Helle Andersen, d. 14-09-2017

så er der bestilt reparation / vedligehold på Svanemosevej .
Det kommer i løbet af næste uge .
MVH
Helle... på vejene af bestyrelsen .

PS: der er lagt referat og opdateret budget for 2017 på hjemmesiden.

E-mail: