Grundejerforeningen Thyrashøj

Seneste Nyt

Skrevet af Bestyrelsen

8-11-2018 Sidste nyt angående Svanemosevej.

På opfordring har kommunen inspiceret Svanemosevej d.5-11-2018, Kommunen vil nu kunne udarbejde fordelingsnøgle for del strækning 5-4-3-2. På baggrund af tilbagemeldingen fra kommunen, har bestyrelserne fra Thyrashøj og Meransletten holdt møde, hvor vi blev enige om at bede kommunen om at udarbejde fordelingsnøglen for de pågældende del strækninger og at iværksætte en nødreparation af Svanemosevej for at undgå skader på personer og materiel.

Omkostningen til nødreparationerne vil efterfølgende blive delt i henhold til den nye fordelingsnøgle, Thyrashøj og Meransletten ønsker ikke at varetage de økonomiske omkostninger for nødreparationen, så længe fordelingsnøglen ikke er udarbejdet og accepteret af alle interessenter.

Når den nye fordelingsnøgle foreligger, vil Thyrashøj og Meransletten arbejde tæt sammen for at finde mulige løsninger for Svanemosevej som vi efterfølgende vil fremlægge hurtigst muligt, enten ved næste generalforsamling eller ved en ekstraordinær generalforsamling.

Løsninger for Svanemosevej kommer til at afhænge af fordelingsnøglen og aftalen mellem  Harders Have, Leif Erlandsen og med Arne Larsen.

Nogen spørgsmål er I meget velkommen til at komme forbi Formanden Marksvinget 2

Vi har dags dato ikke nogen tilbagemelding fra kommunen på hvornår nødreparationerne vil blive udført.

Kør forsigtigt!

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen

Kære Alle

Sidste nyt i forbindelse med udarbejdelse af fordelingsnøgle for Svanemosevej.

På grund af den fine lange sommer uden meget regn har vejen holdt sig rigtig fint, men de sidste ugers regn har igen sat gang i nedbrydnings processen og vi har rykket kommunen for en besigtigelse.

Kommunen har besigtiget vejen d. 6-9-2018 og vi afventer med spænding om de er kommet nærmer en endelig fordelingsnøgle.

Mvh

Formanden

Maj2018 Status Svanemosevej

Kære alle

Hermed første indlæg vedr Svanemosevej og dens status Maj 2018.

Vi arbejder på at forbedre kvaliteten af vores uploads, men for nu kan du åbne billedet i et nyt vindue og dernæst zoome, så skulle det kunne læses 😲

vh

Bestyrelsen