Grundejerforeningen Thyrashøj

Dialog grundejerne imellem

Skrevet af Anne Brieghel-Müller, d. 22-08-2014

Den grøft, der er opstået efter kloakeringen for enden af Marksvinget, og som ser ud til at blive dybere og dybere, er farlig. Man kan meget nemt havne i den, når man møder en modgående bil, især hvis man ikke ved, den er der, for ikke at tale om hvad der kan ske i glatføre. Er der nogen der ved, hvem der er ansvarlig for, at den er opstået, og hvem der skal gøre noget ved det, f.eks. få den fyldt op igen?
Med venlig hilsen
Anne

Skrevet af Anne Brieghel-Müller, d. 28-06-2014

Hej alle naboer,
Så er dræbersneglene over os, vi har hakket ca. 50 over i aften med en spade, det er det hurtigste og (vistnok) også det mest humane. De kommer frem efter regn om aftenen.
Hilsen fra Anne
Marksvinget 6

Skrevet af Lykke Verup, d. 21-06-2014

Kære alle medlemmer.
Vores ene skildpadde er "stukket af" så hvis nogen af jer finde en skildpadde med et neon grønt kryds på skjoldet er, det vores Idefix, og i må meget gerne kontakte os! Mvh Juliane, Gustav, Anders og Lykke
Tlf 25608983

Skrevet af Claus Marksvinget 10, d. 14-02-2014

Kære G/F'er - Afklaring fra kommuen vedr. omkostningsfordelingen af vedligehol​d på Svanemosev​ej i 3630 Jægerspris.

"Den del af Svanemosevej som er privat fællesvej, er beliggende i landzone. Det betyder, at vedligeholdelsen foregår efter bestemmelserne i privatvejslovens afsnit II.

Princippet er, at de vejberettigede brugere skal vedligeholde vejen, i forhold til deres brug af vejen, med mindre der findes privatretlige bestemmelser eller aftaler som fastlægger hvordan vedligeholdelse skal ske. De vejberettigede er under alle omstændigheder forpligtede til, at holde vejen i god og forsvarlig stand, i forhold til færdslens art og omfang.

Det er op til de vejberettigede selv, herunder grundejerforeningens medlemmer, at blive enige om, hvorledes vejen skal vedligeholdes, og om der f.eks. skal indbetales et årligt beløb hertil. I tilfælde hvor ikke alle vejberettigede er medlem af en grundejerforening, kan det være en fordel at danne et vejlaug. Men det er ikke noget som kommunen blander sig i.

Kommunen går udelukkende ind i en sag, hvis vi vurderer at vejen er i så dårlig stand, at den har behov for istandsættelse, og de vejberettigede ikke selv påtager sig opgaven.

Med hensyn til snerydning, så er det op til vejens brugere selv, at sørge for denne opgave. Kommunen kan kun i særlige tilfælde fastsætte bestemmelser om vintervedligeholdelse."

Bestyrelsen oplyste at haders have er blevet pålagt at stifte en G/F, så jeg glæder mig til at se en afsmittende effekt af omkostningsfordelingen på årets driftregnskab.

Skrevet af Lonni Tyrrell, d. 06-02-2014

Se indbydelse til fastelavnsfest på opslagstavlen her på hjemmesiden.

Skrevet af Anne Brieghel-Müller, d. 03-02-2014

Hej Jacob, kig på generalforsamlinger, der kan du faktisk finde den :-) Anne

Skrevet af Jakob lundgaard, d. 02-02-2014

Hej.
Hvornår kommer referatet fra generalforsamlingen her på siden...?
Var desværre forhindret grundet arbejde så vil meget gerne se det...

Skrevet af Anne Brieghel-Müller, d. 07-01-2014

Kære alle, der læser det her!
I dag hørte jeg, at Kenny og Cecilie og lille Lauge( Marksvinget 5) er blevet meldt anonymt til kommunen for at bo ulovligt i sommerhus. Det synes jeg er meget trist, og det er jo klart, at mistanken falder på os alle for at være den, der har gjort noget så grimt. Bestyrelsen går jo ellers ind for "glæde og kærlighedstanker", men dette ligner mere et stikkersamfund, som ingen kan trives i, heller ikke stikkeren. Derfor appellerer jeg til den, der har meldt Kenny og Cecilie, om at give sig til kende overfor dem og forklare sine evt. motiver. Det ville være godt for dem og for alle os andre potientielt mistænkte. Og for stikkeren selv.
PS: Hvis det ikke er en fra vores forening, der står bag, håber jeg på alles vegne, at vedkommende alligevel får læst dette indlæg.
Anne

Skrevet af Lykke Verup, d. 11-12-2013

Kære medlemmer.
Sæt kryds i kalenderen d 25/1-14. Kl 14.30-17.00, afholdes der generalforsamling for foreningens medlemmer.
Dagsorden følger.
Vel mødt.
Bestyrelsen

Skrevet af Anne Brieghel-Müller, d. 03-12-2013

Hej Jacob,
Så blev Svanemosevej skrabet, men 2 dage efter var hullerne tilbage, så det med skrabning hver måned er jo helt klart heller ikke ikke løsningen. Det har vi vidst i mange år, men hvorfor kan problemet mon ikke blive løst en gang for alle? Ved du det? Ved nogen andre det? De penge, der går til skrabning kunne vel bruges bedre på en holdbar løsning, og her tænker jeg ikke nødvendigvis på asfaltering!

Skrevet af Britta Busch, d. 23-11-2013

Med henvisning til min tidligere skrivelse, mener jeg selvfølgelig vedligeholdelse af Svanemosevej og ikke Skovmosevej. Og jeg kan også tilføje, at kanten ved den nye asfalt og grusvej på Marksvinget, vil blive udlignet snarest af Arne Larsen.
Forsat God Weekend !
Britta.

Skrevet af Britta Busch, d. 23-11-2013

Med hensyn til vedligeholdelse af Skovmosevej, kan jeg orientere GF medlemmer om at jeg i denne uge har haft en snak med Arne Larsen angående dette. Arne Larsen har vedligeholdt vejen i forbindelse med kloakeringen og fremover skal GF selv sørge for dette som tidligere. Jeg har kontaktet Svend Kristensen ( Schrøder ) der tidligere har vedligeholdt vejen. Han lovede at komme først i uge 48 og sørge for at vejen bliver farbar igen. Og som Jacob skriver bliver den fremover skrabet efter behov. Samtidig fik jeg også aftalen om snerydning bekræftet.
Med venlig hilsen Formand Britta.

Skrevet af Jakob, d. 22-11-2013

Hej Anne

Den eneste løsning er at vedligeholde løbende, springer man over bliver det meget omkostningsfuldt. Det bedste er at skrabe den ca. Hver - hver anden måned...
Jeg har lige skrevet til bestyrelsen via mail om selv samme problem

Skrevet af Anne Brieghel-Müller, d. 19-11-2013

Snart kan vi ikke længere køre på Svanemosevej uden at smadre vores biler, er der nogen der ved, hvordan det problem løses...igen igen ?

Skrevet af Lonni Tyrrell, d. 03-11-2013

Tak til den venlige sjæl, der hurtigt fik gjort Marksvinget frit tilgængelig efter stormvejret mandag den 28/10 -13.
Et stort nåletræ på Marksvinget 1 knækkede under stormen og toppen faldt og spærrede vejen, men blev altså hurtigt fjernet tirsdag morgen, så al trafik kunne foregå som normalt. Tak for det.
På bestyrelsen vegne
Lonni